De timmerwerkplaats

Bij Timmerwerkplaats van den Einden uit Wanssum (Venray) kunt u terecht voor het laten maken, leveren, monteren en schilderen van houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, overkappingen en overige hout producten. Samen met de klant wordt gekeken naar de mogelijkheden, de prijs en de gewenste kwaliteit, voor vakmanschap met een oog voor detail.

Hout is een prachtig natuurproduct waar je eindeloos van geniet. Het mooie aan dit vak is dat je met hout de meest bijzondere producten kunt maken. De geur van vers gezaagd hout, de krullen op de werkbank of een geslaagd eindproduct maken van dit ambacht een prachtig beroep. Als werkplaats timmerman werk ik hoofdzakelijk met massief hout wat ik handmatig en machinaal verwerk. Mijn ruime ervaring en kennis van hout, snijgereedschappen, bewerkingstechnieken, toepassingsmogelijkheden en creativiteit komen daarbij goed van pas. Naast het werk als timmerman bij het maken en leveren van de meest uiteenlopende houten producten kan ik deze ook vakkundig monteren, afwerken en compleet schilderen.

Veel mensen denken bij hout ook aan de afwerking zoals schilderwerk. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van houtsoort, toepassing en afwerking waaruit gekozen kan worden. Graag geef ik mijn klant een passend advies daarin. Ook wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud herstel ik houtwerk door deel-vervanging en of houtrot reparatie en schilder ik uw kozijnen, ramen en deuren zodat ze weer als nieuw zijn.

Het unieke aan Timmerwerkplaats van den Einden uit Wanssum is dat het maken, leveren, monteren en schilderwerk onder 1 dak heeft. Niet zelf hoeven zoeken naar een timmerman, glaszetter of schildersbedrijf. Ik verzorg uw project professioneel, vakkundig en compleet vanaf het plan tot aan de uitvoering.

Paul van den Einden